Norlandia Päiväkotien henkilöstön työtyytyväisyyskyselyn tuloksia

Vuosittainen henkilöstön työtyytyväisyyskyselymme toteutettiin 23.3-14.4 2021. Vastausprosenttimme kyselyyn parani tänä vuonna entisestään ja oli nyt 91%. Voimme iloksemme todeta, että kyselyyn vastaamista pidettiin koko henkilöstössä tärkeänä mahdollisuutena vaikuttaa.

Erilaisesta ja haastavasta koronan värittämästä vuodesta huolimatta henkilöstömme kokonaistyytyväisyys nousi viime vuodesta ollen nyt 4,5 (vuonna 2020 4,18).

  • Henkilöstömme kokee tekemänsä työnsä tärkeäksi ja merkitykselliseksi (5,43)
  • Olemme myös valmiita antamaan täyden työpanoksen tiimimme hyvän tuloksen eteen (5,44) 

”Täällä työntekijä otetaan huomioon ja hän saa vastuuta ja häneen luotetaan. Kiitos koko yritykselle. Olen hyvin tyytyväinen.”

 Kyselyn mukaan myös kehitystä on tapahtunut ja tämä nousi erityisesti esiin esimiestyötä koskevissa kysymyksissä. Viimeisen vuoden ajan olemme panostaneet esimiestyön kehittämiseen ja esimiesten osaamisen kehittämiseen. On hienoa, että tämä kehitys on huomattu!

”Esimies työpaikallani erittäin osaava, empaattinen ja tarvittaessa jämäkkä.”

Henkilöstön työtyytyväisyyskyselyiden tulosten analysointi ja purkaminen on jo aloitettu ja se jatkuu koko loppukevään ajan. Vuoden aikana tiimit työstävät tulosten pohjalta tehtyjä kehityssuunnitelmia ja viemme asioita käytäntöön ollaksemme jatkossa entistä parempia.